VUOKRAA YKSIN ,YHDESSÄ TAI PORUKALLA ETSITKÖ SOPIVAA VUOKRATILAA SIIRRY AJANVARAUKSEEN KOKOUS - LEIKKIPAIKKA - SYNTTÄRIT

VUOKRATILA HULINA SÄÄNNÖT

Vuokratilan ja leikkihuoneen säännöt ja käyttöehdot

 1. Vuokratila Hulinassa minimi vuokra-aika on 2 tuntia.
 2. Tilaisuus pitää päättyä ajoissa, jotta tila saadaan seuraavaa tilaisuutta varten laitettu valmiiksi.
 3. Vuokratila Hulina on varattuna tilaisuuksia varten ainoastaan Teidän ja vieraidenne käyttöön.
 4. Tilaisuuden päätyttyä pyydämme, että keräätte käyttämänne tavarat ja laitatte ne takaisin paikoilleen. Käytetyt astiat laitetaan astianpesukoneeseen ja muut tavarat kaappiin. Sekajätteeseen kuuluvat roskat laitetaan roska-asiaan, kierrätettävät roskat toivomme, että viette mukanaan tai laitatte erikseen, jotta voimme ne viedä kätevästi kierrätyspisteeseen. HUOM! Taloyhtiössämme on lasi- ja metalli jätteelle erilliset astiat.
 5. Halutessaan voit tilata juhlien jälkeisen siivouksen meiltä hintaan 30 EUR (sis. 24 % alv).
 6. Lelut ja kirjat ovat tarkoitettu käytettäväksi vuokratilassa, niitä ei saa ottaa mukaan tai rikkoa.
 7. Ulkovaatteet ja ulkojalkineet pyydämme jättämään oven edessä sijaitsevaan naulakkoon tai tuulikaappiin.
 8. Leikkitila Hulina ei vastaa vuokraajaan ja vieraiden arvotavaroista.
 9. Leikkitila Hulina sisätilassa on ulkojalkineissa ja paljain jaloin oleminen kiellettyä. Pyydämme, että otatte mukaan sukat tai sisätossut.
 10. Leikkitilassa lapset leikkivät oman vanhemman vastuulla tai juhlan järjestäjän vastuulla. Lapsia ei voi jättää tilaan ilman aikuisen läsnäoloa.
 11. Vuokratilassa sisällä on tupakan, sähkötupakan tai sikarin polttaminen kiellettyä.
 12. Omat juomat ja ruoat ovat sallittu. Pyydämme, että ruoanjätteitä ei laiteta pesualtaaseen. Juomia ei saa kaataa roskakoriin.
 13. Leikki alueella on ruokien ja juomien nauttiminen kiellettyä. Ruoat ja juomat nautitaan pöydän ääressä tai ikkunanlaudalla istuessaan.
 14. Kodinkoneiden käytössä noudatettavaa turvallisuussääntöjä.
 15. Tilan vuokraaja on vastuussa tekniikan, huonekalujen sekä muun irtaimiston rikkomisestä. Tilan vuokraaja on velvollinen korvaaman rikotut tavarat.
 16. Vuokratila Hulinaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä.
 17. Vuokratilan ovet suositellaan pitämään kiinni turvallisuussyistä. Tilassa on koneellinen ilmastointi. Tilan käyttäjän on huolehdittava myös, että lapset tai muut vieraat eivät jää ulos lukitun oven taakse. Oven kiinni pitäminen estää myös ei toivottujen vieraiden pääsyn tilaan vuokrauksen aikana.

Ota yhteyttä